понеділок, 12 квітня 2021 р.

Підготовка фестивалю ідей "Подарунок для мами"


 Травень – місяць, багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни. І одне з травневих свят в Україні називається просто, але стосується кожного з нас. Кожної людини, яка живе та ходить по землі. Це свято – День матері, що відзначається в нашій країні у другу неділю травня.

    Для кожного з нас найдорожча в житті людина – це, звичайно ж, мама. Адже саме мама подарувала нам життя, саме мама завжди до нас ніжна і уважна. І ніхто не знає, скільки любові і болю може вмістити материнське серце, скільки переживань за своїх дітей воно може винести. Адже коли дитина захворіла або з нею трапилося нещастя, саме мама її лікує і більше всіх їй співчуває. А коли діти стають дорослими, мама так само ділить з ними всі переживання їх самостійного життя.

    День матері – хороше сімейне свято, яке не дає людям забути про важливість сімейних цінностей у житті людини. У цей день необхідно оточити маму турботою і любов’ю, віддячити за всі її турботи і показати її важливість. Тож, пропонуємо вам також підготуватись до цього свята та провести фестиваль ідей «Подарунок для мами». Чекаємо ваших фото творчих робіт (аплікації, листівки, малюнки, об’ємні квіти чи інші предмети) та відео пісень, віршів та таночків, щоб створити феєричний відеофестиваль! Навіть тваринки готуються! Може, їхня ідея вам теж сподобається?!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Творче об'єднання раннього розвитку дитини "Малюк"